Etusivu

Ajankohtaista

Arkisto
 

Arkisto

rexit

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

 

Yhdistyksen tavoitteena on edistää rex ja kiharakarvaisten kissojen kasvatusta ja tunnetuksi tekemistä sekä toimia roduista kiinnostuneiden yhdyssiteenä. Yhdistyksen tavoitteena on toimia yhdessä muiden harrastajien kanssa Suomessa ja ulkomailla ja ylläpitää yhteyksiä muihin kissoja harrastaviin yhdistyksiin joilla on vastaavat tavoitteet ja toimintaperiaatteet.

Tässä tarkoituksessa ylläpidetään yhdistyksen kotisivuja osoitteessa www.rexit.fi ja yhdistyksen Facebook sivuja osoitteessa Rex-kissa ystävät ry.

Vuosi 2016 on yhdistyksen kolmas toimintavuosi. Vuoden toiminnan pääpainona on yhdistyksen vakiinnuttaminen sekä jäsen- ja varainhankinta. Yhdistys kerää varoja jäsenmaksuilla sekä myyntipöydän tuotoilla.  Yhdistyksen arvioitu jäsenmäärä kolmannelle toimintavuodelle on 75 jäsentä.

Yhdistys ylläpitää rex ja kiharakarvaisten kissojen kasvatus- ja jalostustoimintaa varten listaa jäsenkasvattajista, pennuista ja siitosuroksista kotisivuillaan. Yhdistyksen kasvattajalistalle hyväksytään vain viralliset kasvattajat joilla on hyväksytty kasvattajanimi jossakin katto-organisaatiossa. Yhdistyksellä on pentuneuvoja joka ylläpitää kotisivuilla julkaistavaa pentulistaa ja jakaa tietoa varattavissa olevista pennuista. Jokaisella yhdistyksen edustamalle rodulle pyritään löytämään rotuneuvoja joka antaa tietoa kyseisestä rodusta.

Yhdistys julkaisee sähköistä jäsenlehteä kolme kertaa vuodessa.

Yhdistys toteuttaa Kasvatus tavoiteohjelman (KTO) ensin Cornish rexeille ja seuraavaksi Devon rexeille jos saamme mukaan aktiivisia rodun edustajia.
Yhdistys järjestää yhdessä Suomen Venäjänsiniset Ry:n kanssa Breed seminaarin kesäkuussa ERY-SYDn näyttelyssä.
Yhdistys osallistuu yleisötapahtumiin tuoden rotua tunnetuksi sekä käy rotupöydän kanssa näyttelyissä.

Rex-kissa ystävät ry tekee yhteistyötä Suomen Kissaliitto ry:n kanssa. Yhdistys valitsee liittokokousedustajan joka edustaa yhdistystä liittokokouksessa ja jossa voi käyttää puheenvuoron yhdistyksen rotuja koskevissa asioissa.

 


Rex-kissa ystävät ry 
Hallitus

 rexit
Yhdistys järjesti Ery-Sydin näyttelyssä 24.5.2015 Hyvinkäällä Cornish rexien Breed Bis näyttelyn.


 Näyttelykutsu